LÄRARE

Claudia Codega & Esteban Moreno från Buenos Aires är ett mycket omtyckta lärarpar som har betytt mycket för tangons utveckling både i och utanför Argentina. Sedan 1992 har de turnerat runt om i världen.

CLAUDIA CODEGA & ESTEBAN MORENO

Claudia Codega och Esteban Moreno har arbetat tillsammans sedan 1990, där deras bana började i stadsdelen Villa Urquiza i Buenos Aires. De är en del av en generation dansare som fick tangon att komma tillbaka som en social dans. 1992 reste de över Atlanten för första gången och har sedan dess influerat många tangodansare i åtskilliga länder och har undervisat i så gott som alla större tangofestivaler. Codega and Moreno skapade tidigt en stil som blev referens för en ny generation av dansare och lärare. Deras dans är allvarlig, intensiv, och dynamisk. Den består av en syntes av stilar där fantasi, kreativitet och improvisation är förenade.

DJ:s

I år kommer vi att dansa till musik spelad av Jens Ingo Brodesser och Benedicte Beauloye, Bryssel. De är livskamrater och välkända inom tangokretsar över hela Europa.

DJ BÉNÉDICTE BEAULUYE

Bénédicte Beauloye, alias Bomboncito, är en ung dj med 17 års tangoerfarenhet. Som tv-regissör i hennes "riktiga" liv gillar hon att skapa atmosfär, berätta en historia och leka med känslor. Var redo för en subtil balans av kvinnlig sensibilitet, rebellisk framtoning och ett riktigt hålligång!

DJ JENS-INGO BRODESSER

Jens-Ingo väljer den musik som passar bäst för att skapa en intressant dansupplevelse. Han försöker att fånga stundens stämning genom att observera dansarna och transformera den till musiken i tandan. Hans kollektion är omfattande och i hög upplösning för bästa musikupplevelse. Han spelar huvudsakligen musik från guldåldern, men även nyare musik om den passar för stunden. Han tycker att det är mycket viktigt variation mellan tandorna, samt att skapa ett dansflöde och en atmosfär i milongan.