LÄRARE


Martin Nymann Pedersen

Martin är en kreativ dynamisk dansare som strävar efter det lekfulla och experimentella. Han är en hängiven inspirerande lärare med särskilt fokus på framgångsrika upplevelser i inlärningsprocessen och inom det sociala i tangons kultur. Han är dessutom intresserad av våra kroppars möjligheter och kontakt, och utveckling av harmoni i dansen.

Martin undervisar på alla nivåer och är mycket efterfrågad för privatlektioner.


Anna Sol

Anna är en allround-tanguera som undervisar, ger uppvisningar, DJar och organiserar tangoevenemang med Tangokompaniet i Malmö som bas sedan 2002.

I undervisningen fokuserar hon på att utforska den egna kroppen för kommunikation inom paret och uttrycket i musiken. Dansen uttrycker hennes person; energi, glädje och strävan efter medvetenhet. Hon har en stor kunskap och erfarenhet som hon gärna delar med sig varhelst hon befinner sig.

DJ


Tugba Tanören

Tugba, som nu är bosatt i Berlin, har drivit en tangoskola och arrangerat milongor i Malmö, där hennes passion för tango har utvecklats från dans till musik.

Nöjet att se lyckliga dansare till hennes musik ger henne en lika stor tillfredsställelse som att dansa själv.


Luca Lamberti

Luca, stationerad i Rom, är välkänd i hela Europa som tango-DJ, -lärare och -dansare.

Han delar gärna med sig av sin stora och unika erfarenhet inom musiken och dansen. Hans DJ-lektioner är mycket genomtänkta och populära.