Kurs

Hösten 2019

Angående personuppgifter och integritet

Vid anmälan till TangoJamts arrangemang samlar föreningen in de av dina personuppgifter som vi anser oss behöva. Observera att vissa personuppgifter är en förutsättning för att vi överhuvudtaget ska kunna ta emot dig som deltagare på våra arrangemang. Läs mer här >>>

Nybörjarkurs 27-28 september

Lärare

Kursen leds av erfarna dansarna Ann och Anders från Skärplinge.

Plats

Gamla tingshuset, Östersund (Tingssalen, ingång från Rådhusgatan).

Schema

Fredag 27 sept, kl. 18.00-19.30
Lördag 28 sept, kl. 11.00-12.30

Anmälan

Vi önskar i första hand att du anmäler dig med en danspartner. Singelanmälda ges möjlighet att gå kursen i mån av plats och i den mån vi kan lösa det så att kursen får jämnt antal deltagare.

Anmälan öppnar den 26 augusti: Till anmälan

Övrigt

Kursen inkluderar även två milongor (danskvällar):
Fredag 27 sept. kl. 20.00-23.00
Lördag 28 sept. kl. 19.00-23.45

Evenemanget på Facebook >>>

Worshops för fortsättare 28 september

Erfarna dansarna Ann och Anders (Skärplinge) håller en dubbellektion för alla som redan kommit igång med tangon oavsett nivå (anmälan gäller båda lektionerna som ett paket). Lektionerna hålls i Gamla tingshuset, Östersund (Tingssalen).

Vi kommer att jobba på bredd med det sociala dansgolvet, dess utmaningar och dess möjligheter, och på djupet genom att jobba med dekorerade ochos och boleos.

På lektionerna arbetar vi enligt 3/5-principen: tre delar övning med den partner man anmält sig med och två delar rotation med andra dansare. Anmälning sker helst i par (den som anmäler sig utan partner kommer att matchas med någon i den andra rollen).

Evenemanget på Facebook >>>

Anmälan öppnar den 26 augusti: Till anmälan

Allmän information

Ta del av den information som finns innan du anmäler dig till en kurs. Om du saknar någon information kan du kontakta oss på info@tangojamt.com.

Wendlas dansstudio, Östersund

Gamla tingshuset, Östersund